Als ik verder ga met # accessoires zoals # kanten kraag, zal ik # zwarte kraag laten zien …

Als ik verder ga met # accessoires zoals # kanten kraag, zal ik # zwarte kraag laten zien …


Als ik verder ga met # accessoires zoals # kanten kraag, zal ik # zwarte kraag apart laten zien. Hij is gebreid in de vorm van een mantel en zal een jurk, blouse, blouse versieren. Je kunt hem aannaaien of je kunt hem gewoon over je favoriete coltrui dragen. De binnendiameter van deze halsband is 52-53 cm, gaat vrij door het hoofd en keert terug naar de oorspronkelijke maat. Het is een beetje zetmeelachtig en behoudt zijn vorm goed, maar kost tegelijkertijd geen inzet. #irishcrochetlace #instacrochet # breimiddel # gebreide kraag # breien haken # breimode # breivolgorde #handgemaakt #handmadeideas #handmade_ideas_for_you #knittingforbeginnersSource

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *