Ik kreeg onlangs een foto-oproep met een pluche kat, en wat denk je, vandaag krijg ik een foto …

Ik kreeg onlangs een foto-oproep met een pluche kat, en wat denk je, vandaag krijg ik een foto …


Ik kreeg onlangs een foto-oproep met een teddykat🤗😻 en wat denk je dat ik vandaag een foto krijg met een kattenkussen, en hetzelfde meisje op de foto 😄 het blijkt dat het meisje heel veel van katten houdt en zo feliciteerden haar familieleden haar 👏 wie zou weten dat ik voor dezelfde persoon brei 😃

# gebreid speelgoed # handgemaakt # handgemaakt # amigurumi # speelgoed # breien voor beginners # breien # breien # weamiguru # gemaakt door handen # Blagoveshchensk # like4like # pig28 # Khabarovsk # master_vdoxnoveniya # likeforlike # hobby_blag # handgemaakt # varma speelgoedSource

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *