Jens avonturen in breien: ok … het begin van project twee. Ik weet dat ik niet …

Jens avonturen in breien: ok … het begin van project twee. Ik weet dat ik niet …


Jens avonturen in breien: ok … het begin van project twee. Ik weet dat ik nog niets ga plaatsen, maar ik ben opgewonden. Ik zal niet liegen, er zullen VEEL fouten zijn, maar .. Ik vind persoonlijk dat het er tot nu toe goed uitziet. 5 weken geleden had ik nooit gedacht dat mijn handen echt iets zouden kunnen creëren! Het zal problemen krijgen, maar ik heb hoge verwachtingen van mijn deken!
#knittingforbeginners #knithappens #learningthings #learningtoknitSource

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *