Mijn vrienden, ik wil mijn vreugde met je delen !!! Vandaag zijn 10 balken geselecteerd …

Mijn vrienden, ik wil mijn vreugde met je delen !!! Vandaag zijn 10 balken geselecteerd …


Mijn vrienden, ik wil mijn vreugde met je delen !!! 🤗 vandaag zijn de 10 beste werken geselecteerd waaruit de winnaar wordt gekozen! De meisjes zijn allemaal slim, ze hebben zoveel nijlpaarden opgelegd 😊 de een is mooier dan de ander 😻 en het ontwerp is over het algemeen een apart onderwerp waarover eindeloos kan worden gepraat сожалению helaas is niet iedereen tot het einde gekomen, of misschien gelukkig 😅🙈 concurrenten tenslotte namen 120 nijlpaarden deel aan de selectie, en mijn nijlpaard deed mee aan de 10 'meisjes, stel je voor, je kunt geen emoties overbrengen in de top 10 werken', ik heb gewacht op de resultaten voor een halve dag vandaag, alle tijdzones zijn anders !!! En ik wachtte🙈😊😊😊 @ ecoigryshki Natasha, heel erg bedankt voor zo'n beoordeling! 💐💐💐 Ik ben hier oneindig blij mee, en zelfs als iemand anders wint, ben ik blij met hem 😊 morgen wachten we op de resultaten !!! 🤞🤞🤞 # gebreid speelgoed # handgemaakt # handgemaakt # amigurumi # speelgoed # knittingforbeginners # breien # breien # weamiguru # gemaakt door handen # Blagoveshchensk # like4like # pig28 # Khabarovsk # master_vdoxnoveniya # likeforlike # hobby_blag # blaga # blagalive # 28nieuws # breivolgorde # blessmama # amigurumi # speelgoed hook # handmade_dvSource

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *